Onze behandelkamer

Wilt u er ook graag verzorgd uitzien?
Permanente make-up is dé oplossing voor optimale gezichtsverzorging.

Permanente Make-Up Ecuri

Hairstroke

Ecuri Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanent Make-up blijft perfect onder alle omstandigheden

Wat is Permanente Make-Up?

Bij permanente make-up, ook wel PMU genoemd, wordt er in de lederhuid onder het huidoppervlak pigment ingebracht. Dit wordt gedaan met een pen waarin een naald/hygiënemodule is geplaatst. Of Unieke Hairstroketechniek met mesjes voor levensechte wenkbrauwen.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Hairstroke’s

Direct een verbluffend resultaat ! Hairstrokes kan met een mesjes of een naald worden aangebracht. Bij deze techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar de pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat ! de wenkbrauwen blijven één tot twee jaar mooi.

Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie één tot vijf jaar mooi. De afbeeldingen hieronder laat voor (links) en na (rechts) het behandelen met permanente make-up zien.

De voordelen van Ecuri Permanent Make-up

⦁ Pijnloze methode
⦁ Pigmenten zijn kleurvast. Bruin wordt gegarandeerd niet rood of grijs
.⦁ Ecuri-eyeliners staan bekend om hun krachtige en kleurvaste tinten
.⦁ De meeste Ecuri-Pigmenten zijn verwijderbaar
.⦁ Unieke Hairstroketechniek met mesjes voor levensechte wenkbrauwen.

Waarvoor wordt permanente make-up gebruikt?
Permanente make-up wordt gebruikt als vervanging van veel soorten tijdelijke make-up. Het kan o.a. worden gebruikt om wenkbrauwen te verfraaien.
Hoe lang blijft het zitten?
De pigmentatie zal na 1 tot 5 jaar vervagen. Een tatoeage wordt in het onderhuidsbindweefsel geplaatst en is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie vervagen en uiteindelijke vrijwel in zijn geheel verdwijnen.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Meestal zijn er zo'n 2 tot 3 behandelingen nodig. Er wordt in eerste instantie vastgesteld wat de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment zijn. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het 'ontwerp' dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. Vaak is de pigmentatie in het begin iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats, er kunnen dan nog correcties worden aangebracht in vorm en kleur. Hetzelfde gebeurt, wanneer dit nodig is, bij een derde behandeling na opnieuw ongeveer 4 weken. Vaak wordt aangeraden minimaal eenmaal per jaar alles bij te werken.

Deskundigheid
Omdat permanente make-up lang blijft zitten en het erg belangrijk is dat dit vakkundig wordt gedaan, is het altijd verstandig om te informeren naar de ervaring en de  diploma’s  en certificaten. Ecuri Cosmetics is toonaangevend in het opleiden van succesvolle specialisten. Ze heeft  haar eerste basis opleiding gevolgd bij Art of Beauty door Annelies Maas in Zwolle. Masters bij Ecuri te Rotterdam en Perfectie PMU programma bij Irma Hulscher Cosmetics te Almere.

Prijslijst behandelingen
Semi permanente make up kan nimmer in 1 keer geplaatst worden. Een complete plaatsing bestaat bij ons uit een intakegesprek, voortekenadvies, twee behandelingen en een controle afspraak. In overleg met de PMU specialist wordt duidelijk met u doorgenomen wat u mag verwachten. Onderstaande bedragen zijn de prijzen voor het complete traject zoals hierboven benoemd. Nazorg crème voor thuisgebruik is hierin ook meegenomen.

Informeer bij                    voor een intakegesprek

⦁ Eyeliner boven en onder ooglid  € 290,00
⦁ Eyeliner onder ooglid   € 170,00
⦁ Eyeliner boven ooglid   € 180,00
⦁ Eyeliner boven breed   € 200,00
⦁ Wenkbrauwen Hairstroke Ombree Brows  € 275,00
⦁ Wenkbrauwen Hairstroke Microblading   € 275,00
⦁ Wenkbrauwen Vormcorrectie v.a.   € 120,00
⦁ Opfris behandeling van bestaande PMU   € 120,00

WENKBRAUWEN & WIMPERS
Epileren   € 13,00
Harsen   € 13,00
Kleuren   € 13,00
Harsen, kleuren, epileren   € 18,50
Harsen, kleuren, epileren   € 20,00
wimpers kleurenPermanente Wimperkrulling   € 40,00